Huidtherapie Boxman  Huid-, Oedeem & Lasertherapie
 

Over

Mijn naam is Sanne Boxman. Ik ben in 2005 afgestudeerd als huidtherapeut aan de hogeschool van Utrecht. In 2006 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk. De praktijk is gevestigd in het medisch centrum Sint Jacobslaan in Nijmegen, vlakbij het Radboud UMC Nijmegen en het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen.

Huidtherapie Boxman is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (www.huidtherapie.nl),  en ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Paramedici. Tevens is de praktijk aangesloten bij het oncologische netwerk zuid Gelderland.

PRAKTIJK IS OVERGENOMEN DOOR HUIDPROFS!

 


Ik vind het belangrijk om patiënten persoonlijke aandacht, deskundigheid, een behandeling op maat en een luisterend oor te bieden. Daarbij ook om samen met de patiënt een goed behandelplan op stellen en om zo een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

 De Huidtherapeut

Sanne Boxman

 

 

 Praktijk

De  praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie is gevestigd In het medisch centrum aan de Sint Jacobslaan 345, 6533 VD Nijmegen, tweede verdieping. Er is een lift aanwezig. 

Afspraken

Er wordt in de praktijk alleen op afspraak gewerkt. Voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen kunt u bellen naar dit nummer (024-3556487). Bij afwezigheid kunt u de voicemail inspreken en dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld. Ook kunt ons een mail sturen: info@huidtherapie-boxman.nl

Wachtruimte

Indien u een afspraak heeft met de huidtherapeut wordt u verzocht om plaats te nemen in de wachtruimte. U wordt dan geroepen uit de wachtruimte.

Intakegesprek

Na het maken van een afspraak komt u bij de huidtherapeut. Neem uw  eventuele verwijsbrief van de huisarts of specialist mee en tevens uw legitimatie. Eerst wordt er een intakegesprek gehouden van ongeveer een half uur/drie kwartier. De huidtherapeut neemt een anamnese af, er worden vragen gesteld over de aandoening, algehele gezondheid en de medicatie die u gebruikt (neem eventueel een lijstje mee met daarop de gebruikte medicatie), dan volgt nog een inspectie en palpatie. Mocht de huidtherapeut u kunnen behandelen dan wordt samen in overleg met de patiënt een behandelplan opgesteld.        

Huidtherapie Boxman is direct toegankelijk. Dat wil zeggen dat u voor vrijwel alle behandelingen zonder verwijsbrief van een arts of specialist in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar (indien uw zorgverzekeraar de directe toegankelijkheid voor huid- & oedeemtherapie erkent). Uitzondering hierop is chronische oedeemtherapie waarvoor wel een verwijsbrief nodig is.    

Annuleren afspraak

Als u verhinderd bent voor uw afspraak, dient u deze zo spoedig mogelijk per mail of telefonisch te annuleren. U dient de afspraak 24 uur van te voren te annuleren.  Als u niet 24 uur van te voren annuleert worden de kosten in rekening gebracht. U kunt ook altijd het antwoordapparaat inspreken.